| BİTKİ | YAPRATKAN KULLANIM MİKTARI | DAMLAMADAN KULLANIM MİKTARI | UYGULAMA ŞEKLİ |
|---|---|---|---|
| Açık alan sebzecilerinde | 150-300 ml/100 L | 1-3 L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Sera sebzeciliğinde | 150-300 ml/100 L | 1-3 L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Meyve Bahçeleri Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, İncir, Üzüm, Muz vb. |
200-400 ml/100 L | 2-4 L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Tahıl ve Yeşil Alan | 150-300 ml/100 L | -- | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Endüstri Bitkilerinde | 200-300 ml/100 L | 2-4 L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Kesme Çiçekçilikte | 150-300 ml/100 L | 1-3 L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |