PLANTA POTAST

GARANTİ EDİLEN İÇERİK

w/w

Toplam Azot (N) % 5
Üre Azotu (N) % 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 20
Kullanım Alanları ve Miktarı
BİTKİLER Yapraktan Kullanım Miktarı Damlama’dan Kullanım Miktarı Uygulama Şekli
Açık alan sebzecilerinde ve çilek 150-300 ml/100 L 1-2 L/da Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa
Sera Sebzeciliğinde ve çilek 150-300 ml/100 L 1-2 L/da Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa
Meyve bahçeleri
Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, Antep fıstığı, Fındık, İncir, Üzüm, Muz vb.
200-400 ml/100 L 2-3 L/da
25-30 ml/Ağaç veya Omca
Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa
Tahıl ve Yeşil Alan 150-300 ml/100 L -- Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa
Endüstri Bitkilerinde 200-300 ml/100 L 2-3 L/da Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa
Kesme Çiçekçilikte 150-300 ml/100 L 1-2 L/da Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa
Dil Seçiniz