| BİTKİLER | Yapraktan Kullanım Miktarı | Damlama Kullanım Miktarı | Uygulama Şekli |
|---|---|---|---|
| Açık alan sebzelerinde ve çilek | 150-300ml/100L | 1-2L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Sera Sebzeciliğinde ve çilek | 150-300ml/100L | 1-2L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Meyve bahçeleri Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, Antep fıstığı, Fındık, İncir, Üzüm, Muz vb. |
200-400ml/100L | 2-3L/da 25-30 ml/Ağaç veya omca |
Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Tahıl ve Yeşil Alan | 150-300ml/100L | ----- | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Endüstri Bitkilerinde | 200-300ml/100L | 2-3L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Kesme Çiçekçilikte | 150-300ml/100L | 1-2L/da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |