| BITKILER | Yapraktan | Damlama’dan | Uygulama Şekli |
|---|---|---|---|
| Açık Alan Sebzecilerinde ve Çilek | 150-300 ml / 100 lt | 1-2 lt / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Sera Sebzeciliğinde ve Çilek | 150-300 ml / 100 lt | 1-2 lt / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Meyve Bahçeleri Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, Antep Fıstığı, Fındık, İncir, Üzüm, Muz vb. |
200-400 ml / 100 lt | 2-3 lt / da 25-30 ml / Ağaç veya Omca |
Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Tahıl ve Yeşil Alan | 150-300 ml / 100 lt | -- | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Endüstri Bitkilerinde | 200-300 ml / 100 lt | 2-3 lt / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Kesme Çiçekçilikte | 150-300 ml / 100 lt | 1-2 lt / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |