| Bitkiler | Yapraktan Kullanım Miktarı | Damlama’dan Kullanım Miktarı | Uygulama Şekli |
|---|---|---|---|
| Açık Alan Sebzecilerinde | 150-300 gr / 100 L | 1 - 2 Kg / da | Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa |
| Sera Sebzeciliğinde | 150-300 gr / 100 L | 1 - 2 Kg / da | Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa |
| Meyve Bahçeleri Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, İncir, Üzüm, Muz vb. |
200-400 gr / 100 L | 2 - 3 Kg / da | Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa |
| Tahıl ve Yeşil Alan | 150-300 gr / 100 L | ---- | Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa |
| Endüstri Bitkilerinde | 200-300 gr / 100 L | 2 - 3 Kg / da | Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa |
| Kesme Çiçekçilikte | 150-300 gr / 100 L | 1 - 2 Kg / da | Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa |