| Bitkiler | Yapraktan Kullanım Miktarı | Uygulama Şekli |
|---|---|---|
| Açık alan sebzelerinde ve çilek | 100 ml / 100 L | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Sera sebzeciliğinde ve çilek | 100 ml / 100 L | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Meyve bahçeleri Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, Antep fıstığı, Fındık, İncir, Üzüm, Muz vb. |
100 ml / 100 L | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Tahıl ve Yeşil Alan | 100 ml / 100 L | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Endüstri Bitkilerinde | 100 ml / 100 L | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Kesme Çiçekçilikte | 100 ml / 100 L | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |