| Bitkiler | Yapraktan Kullanım Miktarı | Damlama’dan Kullanım Miktarı | Uygulama Şekli |
|---|---|---|---|
| Açık alan sebzelerinde ve çilek | 100-200 gr / 100 L | 400-500 gr / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Sera sebzeciliğinde ve çilek | 100-200 gr / 100 L | 400-500 gr / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Meyve bahçeleri Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, Antep fıstığı, Fındık, İncir, Üzüm, Muz vb. |
100-200 gr / 100 L | 400-500 gr / da veya 5 gr / Ağaç | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Tahıl ve Yeşil Alan | 100-200 gr / 100 L | ---- | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Endüstri Bitkilerinde | 100-200 gr / 100 L | 400-500 gr / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |
| Kesme Çiçekçilikte | 100-200 gr / 100 L | 400-500 gr / da | Vejetatif gelişme süresince 2-3 defa |