PRONİT FERT

18-18-18

16-8-24

15-5-30

10-40-10

0-40-40

Kullanım Alanları ve Miktarı
Bitkiler Yapraktan Kullanım Miktarı Damlama’dan Kullanım Miktarı Uygulama Şekli
Açık Alan Sebzelerinde 150-300 gr / 100 L 1 - 2 Kg / da Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa
Sera Sebzeciliğinde 150-300 gr / 100 L 1 - 2 Kg / da Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa
Meyve Bahçeleri
Yumuşak ve Taş Çekirdekli Meyveler, Narenciye, Zeytin, İncir, Üzüm, Muz vb.
200-400 gr / 100 L 2 - 3 Kg / da Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa
Tahıl ve Yeşil Alan 150-300 gr / 100 L ---- Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa
Endüstri Bitkilerinde 200-300 gr / 100 L 2 - 3 Kg / da Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa
Kesme Çiçekçilikte 150-300 gr / 100 L 1 - 2 Kg / da Vejetatif gelişme süresince 2 - 3 defa
Dil Seçiniz