| KÜLTÜR | UYGULAMA ÖNERİLERİ |
|---|---|
| Yumuşak Çekirdekli Meyveler | 100 lt suya/200-300 cc çiçeklenme öncesi ve meyve setinden sonra 2 uygulama yapılır. Haziran meyve dökümünden hasada kadar 2-3 uygulama 200cc/100 lt yaprağa püskürtme ile uygulanır. |
| Sert Çekirdekli Meyveler (kiraz, kayısı, şeftali vb) | 100 lt suya / 200 cc meyve tutumunun 3. haftasından itibaren 1-2 uygulama yaprağa püskürtme ile uygulanır. |
| Örtü Altı ve Açık Alan Sebzeleri | Yeterli yaprak büyüklüğüne ulaşınca, gerekli durumlarda 1-2 uygulama 200cc/da yaprağa püskürtme ile uygulanır. |
| Zeytin ve Badem | 100 lt suya / 150 cc uygulama çiçeklenme öncesi ve meyve setinden sonra 2 uygulama yaprağa püskürtme ile uygulanır. |
| Narenciye | 100 lt suya / 150 cc uygulama çiçeklenme öncesi 2 uygulama yaprağa püskürtme ile uygulanır. |
| Patates | Sıra Kapatma başlangıcından itibaren 1-2 uygulama 200 cc/da yaprağa püskürtme ile uygulanır. |
| Tahıl | Sonbaharda 3 yapraklı dönemden itibaren 100-200 cc/da yaprağa püskürtme ile uygulanır. |